Predaj kávy široká nabídka kávy z celého světa

Pojmy a symboly

Tu nájdete vysvetlenie terminológie a symbolov, ktoré používa JURA.

Tu uvedené pojmy sú zvýraznené v iných častiach webovej stránky, napríklad v sekciách venovaných výrobkom.

2-stupňová cappuccino tryska
Pomocou 2-stupňové cappuccino trysky môžete ohriať mlieko (Caffe latte) alebo mlieko napeniť (Cappuccino).

Aktívne sledovanie zrnkovej kávy
Aktívne sledovanie zrnkovej kávy sleduje kávu v zásobníku a upozorní na nedostatok kávy ešte skôr, než dôjde k príprave. Vďaka tomu už nedôjde k príprave "polovičný" kávy a na nedostatok zrnkovej kávy ste včas upozornení.

Aróma + -mlýnek
Aróma + mlynček znižuje čas mletia a hluk až o 50%. Geometria mlynčeka a jemnejšie ozubenie mlecích kameňov zaručuje rovnomerné mletie po celú dobu životnosti prístroja.

cappuccino tryska
Cappuccino na jednoduché stlačenie tlačidla bez manipulácie s šálkou.

CLARIS filtračný system
Filtračný systém CLARIS od JURA ponúka ochranu proti vápnika. Filtračná patróna CLARIS zabraňuje usadeniu vodného kameňa vo vykurovacom telese bez použitia chemických prísad. Odstránením ťažkých kovov a ďalších nežiaducich látok sa výrazne zlepší chuť pitnej vody. CLARIS od JURA je tvrdý k vodnému kameňu, ale jemný k Vášmu kávovaru.
Ktorá filtračná patróna patrí k môjmu automatickému kávovaru JURA?

Connector System ©
Modely vybavené adaptérom - Connector System © môžu využiť Profi- či Easy Cappuccino trysky uľahčujúce prípravu mliečnej peny.

Energy Save Mode (E.S.M. ©)
S pomocou ESM (Energy Save Mode ©), môžete prístroj nastaviť do energeticky úsporného módu. Takto môžete ušetriť až 40% spotreby energie proti bežnému prevádzky.

inteligentné predhrievanie
Inteligentné predhrievanie pre horúcu kávu od prvej šálky.

Mlynček Aróma G3
Konštrukcia šesťstupňového mlynčeka AromaG3 bola dôkladne optimalizovaná. Mlynček pracuje rýchlo, ale jemne a zachováva všetky arómu pri mletí kávových zŕn na ideálne hrubosť. Došlo tiež k výraznému skráteniu doby mletia a zníženie hlučnosti.

Nulový odber energie (energy saving switch)
Patentovaná inovácia JURA, Zero Energy Switch (nulový odber energie) pracuje tak, že neodoberá energiu, ak je prístroj oddelený od elektrickej siete hlavným vypínačom.
Ak bola pripravovaná káva, prístroj sa automaticky prepláchne pred vypnutím.

P.E.P.®
Impulzné extrakčný proces (Pulse Extraction Process - P.E.P.®) zaisťuje optimálnu dobu extrakcie tým, že v presných dávkach necháva zomletú kávou pretekať horúcu vodu v množstve potrebnom pre krátku kávu, ako je ristretto alebo espresso. Táto jedinečná inovácia umožňuje plné rozvinutie arómy a výsledkom je espresso špičkovej kvality.

precízne mlynček
Správny mlynček je základom každého prístroja a výrazne ovplyvní kvalitu výslednej kávy. Mlynček umožňuje nastavenie 6-stupňov hrubosti pomletia a je vyrobený z tvrdenej ocele.

Profi -Cappuccino tryska
Profi- Cappuccino tryska umožňuje jednoduchú prípravu mliečnej peny pre nekompromisný Cappuccino. Rovnako tak môžete pripraviť Aj horúce mlieko napr. Pre Caffè Latte.

Programovateľné dávka vody
Môžete nastaviť dávku vody podľa veľkosti vášho šálky napr. Pre kávu či čaj.

rotačný ovládač
Rotačný ovládač robí ovládanie prístroja tak jednoduché. Použite ho pre nastavenie dávky vody, alebo s jeho pomocou vykonajte programové nastavenie. Prosté otočenie a stlačenie rotačného ovládača.

Rotary Selection
Je koncepcia ovládania, ktorá nastavuje nové štandardy. Stačí otočiť rotačným ovládačom a zoznam špeciálnych káv sa zobrazí na modernom TFT displeji. Všetko, čo musíte urobiť, je stlačiť tlačidlo a ihneď potom si vychutnať šálku kávy, ktorá splní vaše najdivokejšie sny.

Sensitive-Touchscreen Technology ©
Jemný stisk elegantného operačného panelu je pokynom pre senzory rozpoznať vaše kávové priania vyjadrené dotykom prsta. Sensitive-Touchscreen Technology © vám to umožní. Nechajte sa viesť podsvietenými symbolmi a vyberte si cestu k vašim kávovým špecialitám. Alebo "spoznajte" ako JURA chápe ergonómiu v elegantnom štýle funkčných volieb.

Sound Design
S pomocou úzkej spolupráce so zvukovými techniky je typický zvuk automatického kávovaru potlačený do pozadia. A výsledok? Automatický kávovar IMPRESSA je neuveriteľne tichý.

Švajčiarska inovácia a kvalita
Náš vývojový tím je inšpirovaný láskou k vynikajúcim kávovým špecialitám, skvelému dizajnu a inovatívnym technológiám, ktoré ho motivujú k neustálemu zlepšovaniu.

Všetky kávovary JURA sú vyvíjané vo Švajčiarsku, v modernom prostredí, za účelom podpory tvorivého toku myšlienok medzi odborníkmi. Kvalita bola pevnou súčasťou hodnôt značky JURA od doby, kedy bola spoločnosť prvýkrát založená v roku 1931. Implementujeme najnovšie výrobné postupy a neustálou kontrolou kvality, aby bola zaručená najvyššia úroveň výroby a kvality výrobkov.

Z tohto prístupu ťaží predovšetkým naši zákazníčku, pretože výberom prístroje JURA si zvolili:

- Mnoho rokov spoľahlivej prevádzky
- Trvalú hodnotu
- Širokú škálu nápojov na púhy stlačenie tlačidla
- Vynikajúci dizajn
- Inováciu a precíznosť

Inžinieri a vývojári JURA verí v tradičné hodnoty, ako sú inovácie, presnosť a spoľahlivosť. Rovnako ako odborníci v spoločnosti strategickej výrobného partnera JURA, spájajú svoje technické znalosti s vášňou pre kávu. Výsledkom ich odhodlanie po dokonalosti, sú vysoko-kvalitné, robustné a trvanlivé výrobky.

Technológia jemnej peny
Najmodernejšia technológia trysky pripraví mliečnu penu nebývalej kvality. Pena je ako jemná tak aj kompaktné, dávajúci krémovú konzistenciu s jemnou sladkosťou.
Trysky majú dve oddelené komory, v ktorých je mlieko spenené dvakrát. Akékoľvek bubliny, ktoré sa vytvoria, prasknú, pena sa spevní a je extrémne jemná. Tri bary vo výpuste trysky spomalí mliečnu penu pri výstupe z dýzy a táto pena tečie pomaly a rovnomerne do šálky.

technológia RFID
Každá filtračná patróna CLARIS Smart je vybavená novou technológiou RFID (rádiofrekvenčná identifikácia). Integrovaný RFID čip zaisťuje stálu komunikáciu medzi filtrom a automatickým kávovarom, čím umožňuje vysoko účinné a bezpečné používanie filtra.

TFT displej
TFT displej pre jednoduché, intuitívne ovládanie.

Je koncepcia ovládania, ktorá nastavuje nové štandardy. Stačí otočiť rotačným ovládačom a zoznam špeciálnych káv sa zobrazí na modernom TFT displeji. Všetko, čo musíte urobiť, je stlačiť tlačidlo a ihneď potom si vychutnať šálku kávy, ktorá splní vaše najdivokejšie sny.

Riadená asistencie:
Obsluha a programovanie ešte nikdy nebolo tak jednoduché a intuitívne. Automatický kávovar vás prevedie všetkými ponukami a programovaním pomocou textov a obrázkov. Nezáleží na tom, či chcete prispôsobiť latte macchiato, alebo vykonať programom údržby, interaktívne navigácia toto umožňuje rýchlo a jednoducho.

dýza FineFoam
Táto revolučnej tryska vyvinutá znaèkou JURA vytváøí jemnú, nadýchanú, ale hustú pinov, s dlhou životnosťou je kompatibilný so systémom Connector System ©. Vo vnútri viackomorového systému je mlieko nasaté, ohriatou a za pomocou vzduchu zpìnìno. Výsledkom je mereni pena, ktorá ťažkosti jazyk a ďasná a je vhodná aj pre dekorácie.

Údržba a čistenie
Pre dokonalú kávu v každej šálke je dôležité prístroj udržiavať bežnou údržbou a nasledujúce rutinné údržbou po použití mlieka, kávy a vody z hygienických dôvodov.
Intergrovaný program čistenia automatických kávovarov JURA zvládne odstrániť mastnoty z patentovanej sparovacej jednotky. Vďaka využitiu modernej technológie, čistenie prebieha pri 80 ° C (ručné umývanie je možné len do 40 ° C). To zaručuje optimálnu hygienu a čistotu, bez premiestňovanie jednotky a manuálneho čistenia.
A to je dôvod, prečo má každý automatický kávovar JURA integrovanú údržbu na jednoduché stlačenie tlačidla.

Viacjazyčný dialógový a grafický displej
Intelligentní elektronika dáva bohaté možnosti programovania a nastavenia. Zrozumiteľná hesla sa prehľadne zobrazujú pomocou displeja.

Výpust horúcej vody
S pomocou výpuste horúcej vody ľahko naplníte šálku horúcou vodou.